TOKİ Ortaokulu

Telefon : 378 2290809
WEB https://bartintokio.meb.k12.tr
Adres : HÜRRİYET MAH. 233 CAD. TOKI ILKOKUL VE ORTAOKUL BLOK NO: 1/1 MERKEZ / BARTIN
VİZYON : Değişime sürekli gelişen okul imajıyla alanda model olarak görülen okul olmak.
MİSYON : Çalışanların ve hizmet verdiği kesimin memnuniyetini sağlamayı ilke edinmiş,akademik başarı, sosyal ve kültürel faaliyetlere odaklı çalışmalar yaparak iyi insan, iyi yurttaş yetiştirmek.
BAŞARILAR : 1-2013 TKY Kurum Kategorisinde İl Birinciliği 2-2012 TKY Ekip Kategorisinde İl Birinciliği 3-2013 TKY Kurum Kategorisinde Türkiye´de ilk 10´a girdik.

Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 08.50-15.30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Ulaşım Belediye Halk Otobüsleri ile yapılmakta olup sorun yaşanmamaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır. Şehir merkezine 4 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :